ERP  نرم افزار مدیریت کسب و کار است که به هماهنگی و مدیریت کلیه فعالیت های تجاری در یک مکان مرکزی کمک می کند و اطلاعات را در تمام سطوح سازمانی در دسترس قرار می دهد.  با ما همراه باشید...

 

در اواخر دهه ی هشتاد میلادی، بسیاری از شرکت ها به جای توسعه سیستم های اطلاعاتی خود، به دنبال خرید یک نرم افزار جامع بودند. با نزدیک شدن به پایان دهه ی نود، میزان تمایل به خرید، روندی صعودی داشت. این سیستم های استاندارد، متشکل از «جزیره های IT » بودند و هرکدامشان یک بخش عملیاتی خاصی را پشتیبانی می کردند.

 

از آن زمان به بعد محیط کسب و کار به طرز چشمگیری تغییر پیدا کرده است. امروزه شرکت ها با چالش افزایش رقابت، گسترش بازارها و بالا رفتن سطح انتظارات مشتری روبرو هستند.

 

به همین خاطرتولیدکنندگان نرم افزارهای بزرگی همانند SAP، Oracle ، Microsoft وinfor ، با ارائه ی راه کارهایی همگانی توانسته اند سیستمهای اطلاعاتی پیچیده تری را توسعه دهند که قابلیت ادغام چندین ماژول کسب و کار ازیک شرکت بدون درنظر گرفتن موقعیت جغرافیایی و تنها بر پایه ی یک بانک اطلاعاتی را دارا باشند.

 

آن سیستم های استاندارد به آنچه که امروزه با عنوان "ERP" یا سیستم برنامه ریزی منابع سازمانی شناخته می شوند، تکامل یافته اند. در اصل ERP یک نرم افزار مدیریت کسب و کار است که به هماهنگی و مدیریت کلیه فعالیت های تجاری در یک مکان مرکزی کمک می کند و اطلاعات را در تمام سطوح سازمانی در دسترس قرار می دهد.

 

ERP

 

دلایل اصلی برای استقرار سیستم ERP عبارتند از:

 

- شر کت به شدت پیچیده شده است.

- ناتوانی سیستم کسب و کار نصب شده. سیستم های مختلف بصورت جداگانه و بدون یکپارچگی اجرا می شوند.

- عدم صحت داده ها .

- عدم وجود داده های قابل اندازه گیری و مشخص جهت شناسایی.

 

 

سیستم ERP ، موارد چند سکویی(قابلیت اجرا در چند سیستم عامل مختلف) را برطرف نموده و کارایی را با در دسترس قرار دادن اطلاعات به صورت بلادرنگ و پاسخگویی در سریعترین زمان ممکن، بهبود می بخشد. علاوه بر این، ERP تعامل بین کارکنان داخلی و سازمان های خارجی را افزایش داده وجریان کاری را ساده می سازد.

 

سیستم های ERP با درنظر گرفتن نیازمندیهای مشتریان توسط مشاوران متخصص، سفارشی سازی می شوند. سیستم ERP نه تنها برای کسب و کارهای کوچک و بزرگ توصیه می گردد، بلکه به شرکتهای کوچک این فرصت را می دهد تا همانند شرکتی در مقیاس بزرگتر ظاهر شده و فعالیت داشته باشند.

 


ERP

 

پیاده سازی

 

یک مشاور  متخصص ERP،  نقشی مهم در مرحله ی استقرار و پیاده سازی ایفا می کند. مشاور بعد از ارزیابی نیازمندی های مشتری، راه حل نرم افزاری ERP را پیشنهاد داده و با موفقیت آن را توسعه می دهد.

 

برخی شرکتها ممکن است که تمایلی به نصب ERP نداشته باشند زیرا اجرای ERP نه تنها نیازمند بودجه ای قابل ملاحظه است، بلکه به تلاش زیادی از سوی منابع انسانی و ... نیز نیازمند می باشد.

 

***جهت مشاهده ی ادامه ی مطلب اینجا کلیک کنید***

 

جویا افزار ماندگار پرسیا (جام)

 

جویا افزار ماندگار پرسیا ( جام ) تولید کننده نرم افزارهای یکپارچه سازمانی

 

•  برنامه ریزی منابع سازمانی ( Enterprise resource planning  ( ERP

 

•  مدیریت زنجیره تامین ( Supply Chain Management ( SCM

 

•  مدیریت ارتباط با مشتری ( Customer Relationship Management ( CRM

 

•  مدیریت منابع مالی ( Financial Resource Management ( FRM

 

•  مدیریت منابع انسانی ( Human Resource Management ( HRM

 

•  مدیریت منابع تولید  ( Manufacturing Resource Management ( MRP

 

•  مدیریت فرآیند کسب و کار ( Business Process Management ( BPMS

 

• انبار داده ها ( Data Warehouse ( DW

 

• داده کاوی ( Data Mining ( DM

 

 

درصورت نیاز با ما تماس بگیرید 

 

*** 02188844244 ***